Szia!
Neked már jó a marketinged?

A nevem Hájas István és szeretném ha neked mostantól könnyebb lenne a marketing! Ezért is indítottam ezt a blogot. Tarts velem és marketingezz jobban!

Hirdetéskezelés a mai online marketing egyik legbonyolultabb és szerintem legérdekesebb területe. Addig szinte mindenki el tud jutni, hogy egy Facebook hirdetést vagy Adwords hirdetést feladjon, de hogy az hatékony, olcsó és megtérülő legyen az már nem olyan egyszerű. Az interneten már számos marketinges foglalkozik azzal, hogy mikre figyeljünk oda a hirdetéskezelés során.

Te szeretnél profi lenni a Facebook és Adwords hirdetésben? Én igen.

Az elmúlt 14 évben a marketing területén dolgoztam. Az első 8 évben elsősorban grafikusként alkalmaztak, de idővel már nem csak a hirdetések anyagainak elkészítését hanem annak kitalálását, megszervezését is rám bízták. Az elmúlt hat évben hát a marketing területén csiszoltam tudásomat, s így eljutottam a Facebook és az Adwords hirdetésekhez is. Mára már számos kampányt elindítottam mindegyik hirdetési felületen. Már régóta törekszem arra, hogy mind jobban és jobban működjenek a hirdetéseim és ezért folyamatosan tanulmányozom a az interneten található hatékony Facebook hirdetések és hatékony Adwords kampányok kapcsán írt anyagokat.

Te is megtanulnád a hatékony hirdetéskezelést?

Facebook és Adwords reklámokkal kapcsolatos tudnivalók hatalmas tárháza megtalálható az interneten, így nincs szükség arra, hogy amit én megtanultam azt megtanítsam másnak. Elegendő ha megmutatom hol tanultam meg, és pontosan mi az amit az adott oktatóanyagból meg lehet tanulni.

Nem csak Facebook és Adwords.

Ha igazán jók akarunk lenni az online marketingben akkor azt hiszem a tudást nem szabad lekorlátozni a Facebook és Adwords hirdetésekre, így minden olyan anyagot is igyekszem összegyűjteni és napi szinten megosztani itt a blogon amivel én a tudásomat gyarapítottam.

Milyen anyagok várhatók az online hirdetés területén?

  • Természetesen Facebook hirdetéskezelés
  • Adwords hirdetéskezelés (Google hirdetés)
  • SEO azaz keresőoptimalizálás
  • Weboldal készítés (WordPress weboldal készítés, webshop készítés)
  • Listaépítés (Mailchimp, SalesAutopilot, stb…)
  • Facebook oldal létrehozás és kezelés (közösségi média)
  • Tartalommarketing működése
  • Melyik a legjobb online marketing könyv

Kiktől érdemes tanulni?

Mindig új és új sikeres marketingesek tűnnek fel az interneten így ez a lista nem teljes, de azt hiszem tőlük mindenképpen érdemes lesz tanulni:

Ha te találsz valakit akitől még érdemes tanulni kérlek küld el nekem az hello@alkalmazottmarketing.hu email címre!

Ha te nem akarod megtanulni csak alkalmazni:

Ha te az az ember vagy akinek nincs ideje megtanulni, ha az vagy aki nem akar vele nap mint nap foglalkozni, ha az vagy aki csak alkalmazni szeretné a marketinget és neked csak egy jó, google reklám, adwords kampány, facebook hirdetés, keresőoptimalizálás, stb… avagy egy jó online marketing kell, akkor engem is megbízhatsz.

Hogy neked hatékony hirdetésed legyen, én mindent beleadok és folyamatos naprakészen tartom tudásom.

Keress ha szeretnéd használni a tudásom!