Mostantól a te bizniszedre jönnek a marketing ötletek

Képzeled el, hogy bemész a kedvenc hentesedhez és ő egy széles mosollyal odakiáltja neked, mikor még csak az ajtóban vagy:

“Szia! De jó, hogy jössz! Tudom mennyire szereted a töpörtyűt. Hozattam neked olyat, amitől megnyalod a tíz ujjad!”

Hát erre mi lenne a válaszod? Naná, hogy bevásárolnál belőle.

Mivel nyert a hentes?

Azzal, hogy ismert téged mint vevőt.

Az, hogy pontosan tudod mit szeret, mire vágyik az ügyfeled, nagyon-nagyon fontos marketing fegyver. Azzal, hogy azt kínálod neki amire igazán szüksége van, mielőtt még kimondaná, óriási bevételekhez fog hozzásegíteni.

Ajánld te is ügyfeleidnek azt amire vágynak, még mielőtt ők kimondanák! Hirdetéseid szóljanak pont arról a megoldásról, amire éppen szükségük van. Ismerd meg az ügyfeleid és az igényeiket amennyire csak lehet!

Mutasd be ki vagy és mivel foglalkozol!

Szeretném én is megismerni, hogy azok akik az Hatékony Marketingezők levelező listára feliratkoznak, milyen területhez keresnek marketing megoldásokat, mert így a levelekben amit küldök, olyan marketing ötleteket, illetve olyan példákat fogok tudni majd küldeni ami kimondottan az ő üzletüknek ad segítséget.

Ha te is feliratkoztál már erre a levelező listára, kérlek ez alatt a cikk alatt egy kommentben mutasd be a vállalkozásod! Ne felejtsd el a weboldalad és facebook oldalad linkjét is kiírni!

Ez mindamellett, hogy egy ingyenes reklámlehetőség, még SEO (ha nem tudod mi az nem gond, csak kattints ide) szempontból is jól jön neked.

Ha még nem vagy feliratkozva a Hatékony Marketingezők levelező listájára, akkor azt az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg.